Celá diskografie

11. června 2011 v 17:45 | Markét =* |  Diskografie
Celá diskografie Avril:
Album
2002 Let Go
2004 Under My Skin
2007 The Best Damn Thing
2008 All You Will Never Know
2009 The Softer Side
2011 Goodbay Lullaby


Singl
2002 I´m With You
2002 Complicated
2002 Sk8er Boy
2003 Losing Grip
2004 My Happy Ending
2004 Don´t Tell Me
2004 Nobody´s Home
2005 He Wasn´t
2007 When You´r Gone
2007 Girlfriend
2007 Hot
2008 The Best Damn Thing
2008 Innocence
2010 Alice
2011 What The Hell


Live
2003 My World (CD + DVD)
2004 Live In Seoul
2005 Live At Budokan
2008 The Best Damn Thing Tour (Live in Toronto - DVD)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama